Ma mondta egy végzős, hogy megkapták az eredményeiket. Kezdtem volna már örülni, hogy végre kikerült minden, de hamar lelomboztak, hogy csak a végzősöknek. Valaki magyarázza már meg, mi ebben a logika? Mese, hogy nem tudják kijavítani, amikor a vizsgáim fele olyan gépi űrlapos volt, mint a nyelvvizsgák szoktak lenni, ergo másnapra akár már meg is lehetnek az eredmények. De nem, ők kihúzzák március legvégéig, nehogy szegény magamfajta tudjon akármit is tervezni.

Mit kéne tervezni? Hogy hány tárgyat kell fölvennem mondjuk. Praktikus lenne, ha sikerülne a tavaszi félévben a péntekemet üresen hagyni, de legrosszabb esetben is délelőttre nem akarok bejárós órát felvenni.

A tavaszi anime szezonban úgy néz ki, hogy hat új sorozatot fogok vinni, ebből már csak egy kérdéses, hogy magyarra vagy angolra fordítom-e és egy, hogy egyáltalán fordítom-e. A hat: 花咲くいろは (WoF), 電波女と青春男 (WoF vagy WhyNot?), 青の祓魔師 (gg), Deadman Wonderland (Commie), 被弾のアリア (Commie) és Sket Dance (ha fordítom, vagy WoF vagy WhyNot?).

Holnap meg megyek a vízum hosszabbítását intézni.