Olyan jó esőillat szivárog be kintről… Sajnos csak szivárog, mert nincs semmi légmozgás, de az a pár érintésnyi nagy vágyat ébreszt bennem, hogy tegyek az egész vizsgázósdira meg úgy mindenre, és kimenjek élvezni az eső-illatot. (Esélytelen, a holnapi vizsgára még túl sokat kell tanulni.)

Egyébként tök érdekes téma, meg úgy van megszerkesztve, ahogy szerintem egy egyetemi tárgynak ki kell néznie. Nem azt mondja, hogy nahát akkor matek bevezetés negyedéveseknek és akkor tanuljunk meg deriválni, hanem hogy ez és ez és ez elvárás, ha nem tudod, oldd meg. És tényleg olyan az anyag, hogy nem is baj, hogy nem voltam bent egy órán se, mert ha múlt héten nem néztem volna át a mikro anyagát, akkor egy szót se értenék belőle. A téma maga is érdekes, hogy miként lehet felmérni a környezet értékét gazdasági mércékkel és társuló témák.

És persze az anyagban fél úton elaludtam, mint a huzat, és durmoltam vagy két-három órát, tizenegykor ébredtem egy egyébként teljesen nagyon jó álomból.

Délután meg elmentem, megvettem a jegyet a Summer Sonicra, úgyhogy végre lesz lehetőségem a Maximum the Hormone-ra eredetiben pogózni (és mellesleg lesz RHCP meg X Japan is), alig várom. Hazafelé pedig a várároknál kacsáztam, az egyetem előtt ugyanis zúzott kő van “járdaként”, úgyhogy volt mivel.