Elegem lett a körülöttem halmozódó szemétből, úgyhogy rászántam ma a délutánomat, hogy kitakarítsak. Jelentem, sikerült.

Egész héten ilyen rendrakós hangulatom volt amúgy, mert megvan már ugye a munkahelyi gépem, úgyhogy elgondolkoztam rajta, hogy kéne át/berendezni a dokumentumok (stb) mappámat. Ez persze rövid távon átcsapott abba, hogy kiszórtam az évek óta halmozódó rengeteg (és már teljesen haszontalan) szemetet az itthoni gépemről is. Legalábbis egy részét, amit különösebb gondolkozás nélkül is sikerült. Sajnos még így is elég sok az olyan, amit (még mindig) nem akarnék inkább kidobni, és/vagy nem tudom, hova lenne érdemes eldugni a mapparengetegben.

A képekhez meg még hozzá se fogtam, pedig az lesz csak az igazán kemény menet – hiszen a többségükre soha nem is volt szükség, csak reflexből mentegettem össze őket.

Ma aztán jött a lakás kitakarítása, kidobtam (pontosabban egyelőre csak kiraktam, mert elvinni majd csak kedden-szerdán fogják) a felgyülemlett rengeteg papírt, kartondobozt és sörösüvegeet. Elég szép mennyiség lett – bár utólag belegondolva, ahhoz képest, hogy mikor takarítottam utoljára, annyira még csak nem is vészes. Kisikáltam a vizesblokkot is, nehogy bezöldüljön nekem így a nyári melegben.

Végül a nap zárásaként a bloghoz kerestem egy új kinézetet, mert kezdett fárasztani, hogy a WP alap témáját használja. Valami retrósat kerestem, végül az Entropy lett.

Így maradt holnapra a mosás (ma esett) és néhány, a napokban érkezett levél-féle.