All hallow’s eve. Vagy közismertebb nevén Halloween. Az van ma. És nekem csak most esett le igazából. Így viszont már sokkal viccesebb, hogy tegnap este (teljesen véletlenül) pont egy olyan részt (is) néztem a How I met your mother-ből, ami hőseink egy halloweenjét meséli el.

Úgy gondolom most, hogy ha nekem valaha azt mondják, hogy “halloween”, akkor az a jelenet fog eszembe jutni, tavaly Amerikában… Cserepartnerem anyukájával és kistesóival mentem valahova, és a két kiskölyök azon gondolkozott, hogy minek öltözzenek halloweenre. A srácnak volt valami ötlete, de a kislánynak semmi, erre mondtam én, hogy “why don’t you dress up as a witch?” – na azóta tudom, milyen fontos w-sen mondani a w-t. Az anyuka megöbbenten néz rám: “that wasn’t exactly a nice word you just said” – azt a percet soha el nem felejtem. Lelkiekben kidőltem a kocsiból a röhögéstől, a testileg meg kimagyaráztam a félreértést.

És ha már halloween. Gyorsan beraktam a Helloween összest és elindítottam a számukat az “ünnepről”. Este még összeröffenek a volt osztálytársaimmal, jó lesz (ajánlom, muahaha).